Van der Sande Groenvoorziening
Zonnige groet

Onze diensten

Tuinontwerp

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Tuinadvies

Een mooie, bijzondere tuin ontwerpen en aanleggen is specialistenwerk. Van der Sande Groenvoorziening beheerst alle facetten en onderscheidt zich door exclusiviteit. Creatief, functioneel en duurzaam. Met oog voor detail zorgen we voor de juiste sfeer en uitstraling in ons tuinadvies.

Tuinaanleg

Met veel plezier verzorgen wij de aanleg van uw particuliere of bedrijfstuin. Van drainage, tot graaf- en grondwerk en van bestrating en houtwerk tot beplanting en verlichting. Ook een zwembad, vijver, waterval of andere waterpartij behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor jouw wensen!

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Heeft u geen tijd voor tuinonderhoud of is het teveel werk? Laat het dan uitvoeren!

Grafonderhoud

Er kunnen verschillende redenen bedacht worden waarom u het graf van uw dierbare(n) niet kunt onderhouden. Het onderhoud van het graf van uw dierbare(n) doen wij met de juiste zorg en vakbekwaamheid. Het is een geruststellende gedachte dat het grafmonument tot in de puntjes wordt verzorgd.

Beplantingsplan

We ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen en groenprojecten voor zowel particulier als zakelijk. In een goed ontwerp en beplantingsplan en een gedegen uitvoering ligt de basis voor een mooie en duurzame tuin, die niet alleen bij oplevering mooi is, maar ook op de lange termijn mooi blijft.​

Overige diensten

Bestrating, grondverbetering, waterhuishouding, beplanting, storm schadehersteller. Niks is te gek en kunnen we u bij adviseren!


Neem contact met ons op